Banci care acorda credite rau platnicilor 2020

Banci care acorda credite rau platnicilor 2020Din fericire, numele debitorului este păstrat pe listele rău plătitorilor de ceva timp, dar niciodată mai mult de trei ani de la încheierea împrumutului. Această situație cauzează dificultăți serioase în obținerea unui alt împrumut, de fapt tocmai pentru că acest subiect este asociat cu o insolvabilitate ridicată, băncile sau cele responsabile resping aproape sigur o posibilă altă cerere de împrumut.

Împrumut pentru plătitorii răi

Plătitorii răi, totuși, au șansa de a accesa creditul: transferul celui de-al cincilea.

Vânzarea celui de-al cincilea este un împrumut pentru plătitorii răi. Mai precis, este un împrumut personal care nu este finalizat, ceea ce vă permite să obțineți până la 60 mii de euro, chiar dacă solicitantul a fost evaluat ca un plătitor rău. Plătitorul rău, totuși, trebuie să fie un angajat pe durată determinată sau un pensionar. În acest caz, finanțarea este acordată destul de ușor, tocmai pentru că rata prevăzută este dedusă lunar din salariu sau pensie. Chiar mai bine, cei care au asigurare de viață sau sunt obligați să o facă oricum.

Împrumut pentru plătitorii răi: asigurare de viață

Asigurarea sau polița reprezintă o protecție suplimentară în caz de deces sau în caz de concedieri sau pierderea locului de muncă ca angajat. Problemele pot apărea numai dacă compania care a angajat solicitantul este privată. În acest caz, Banca sau oricine trebuie să solicite și să impună anumite cerințe indispensabile în scopul inițierii unei cereri de împrumut. Compania, de exemplu, trebuie să aibă un număr minim de angajați, mai mult de 15 sau să fie o companie cu un capital prestabilit.

Împrumut pentru plătitorii răi: TFR

Banci care acorda credite rau platnicilor 2020O altă acoperire ar putea fi TFR acumulată în anii de lucru. Împrumutul este prevăzut în rate lunare și o singură tranșă nu poate depăși o cincime din salariul solicitantului sau, în orice caz, întregul capital trebuie să fie proporțională cu venitul solicitantului. Împrumutul va fi acordat numai după ce angajatorul confirmă contractul. Acest proces împotriva angajatorului se numește „aprobare“.

Împrumut pentru plătitorii răi: facilități

Pe lângă vânzarea celui de-al cincilea, așa-numitele plătitori răi pot beneficia de unele, să le spunem, facilități. De exemplu::

– Împrumut schimbat pentru angajați

Acest împrumut acoperă angajații publici și privați care au un contract permanent. Lucrătorii cu fracțiune de normă sau proprietarii de companii individuale nu pot accesa acest lucru. Alte categorii de persoane care nu pot accesa împrumutul sunt protestatarii. Acestea fiind spuse, termenul de împrumut este de 36 de luni.

– Împrumut schimbat pentru persoanele care desfășoară activități independente

Cerințele pentru acest tip de împrumut sunt cele de la 27 la 60 de ani și să aibă numărul de TVA pentru cel puțin 3 ani. Acestea pot fi plătite de la 5 mii la 15 mii de euro.