Credit fără dobândă

Credit fără dobândăUn interes gratuit card de credit este un tip de card de credit care percepe nici un interes pentru o anumită perioadă de timp. Aceste carduri pot fi folosite pentru transferuri de echilibru, achiziții și transferuri de bani.

Credit rapid fără dobândă

0% Soldul transfer carduri de credit vă permit să transferaţi datoria de la un card de credit curent la un alt card de credit. Vi se percepe o taxă de până la 5% pentru a vă transfera soldul, după care îl puteți plăti cu plăți lunare. În mod ideal, doriţi să-l achita în perioada de interes gratuit, care este cum veţi economisi mai mulţi bani. După încheierea perioadei de dobândă de 0%, vi se va percepe dobândă la soldul rămas. Perioadele de interes 0% poate varia de la şase luni la 29 luni.

Ce este primul credit fără dobândă?

Dobânda gratuit cumpărare carduri de credit sunt, de asemenea, cunoscut ca 0% cumpăra carduri de credit. Aceste carduri de credit vă permit să cumpere lucruri fără a fi acuzat de interes pentru o perioadă introductivă.

Această perioadă de interes gratuit poate fi oriunde de la trei luni la aproximativ 30 de luni. După ce se termină perioada de cumpărare a cardului de credit 0%, veți fi taxat cu dobândă pentru împrumuturile dvs.

Cum te poate ajuta Matchbanker în găsirea unui credit fără dobândă

Cum te poate ajuta Matchbanker în găsirea unui credit fără dobândăCarduri de credit gratuit interes de lucru oferindu-vă o anumită perioadă de timp în cazul în care compania de card de credit nu va percepe interes în timp ce vă rambursa ceea ce datorez.

Acestea sunt utile fie pentru plata datoriei în jos, sau răspândirea costul de o achiziţie mare pe o perioadă de luni, fără a plăti dobânzi. Acest lucru poate face rambursări lunare mai accesibile şi astfel mai uşor pentru a achita.

Credit rapid fără dobândă: cum au apărut astfel de credite

Primul pas în obţinerea cea mai bună afacere pe interes gratuit carduri de credit este să magazin în jurul şi compara interes gratuit carduri de credit. Cele mai ieftine cărţi de credit oferă transferuri de echilibru 0% şi achiziţii gratuite de interes.

Uita-te pentru 0% rata dobânzii carduri de credit cu perioade lungi de timp. Cele mai bune oferte de card de credit 0% oferă 0% ratele dobânzilor pe echilibru transferuri şi 0% cumpăra oferte de până la 29 luni.

Unele carduri de credit vă permit să echilibru transferuri şi achiziţii într-o singură carte. Acest lucru vă poate ajuta să gestionați banii mai ușor. Va trebui doar să plătească o sumă lunară de rambursare.

Ești mult mai probabil să fie oferite cele mai bune oferte de card de credit cu cele mai lungi perioade de interes gratuit, dacă se potrivesc criteriilor de eligibilitate și au un istoric de credit bun.

Cum este posibil ca entitățile financiare să ofere primul împrumut cu dobândă 0%?

Un interes gratuit card de credit poate fi un mod mai ieftin de a achita datoria de card de credit. Un card de credit de 0% are argumente pro şi contra.

Pro

Cost redus: Un interes gratuit card de credit este adesea cel mai ieftin mod de a achita ceea ce vă datorez în echilibru transferuri şi achiziţii. Va trebui doar să rambursezi ceea ce datorezi. Tu nu va fi perceput dobândă pe partea de sus a ceea ce vă datorez.

Achita datoria rapid: Cu dobândă gratuit carduri de credit veţi plăti doar ceea ce datorez. Datoria cardului de credit nu va crește decât dacă adăugați la acesta cu mai mult transfer de echilibru sau achiziții. Aceasta înseamnă că puteți achita transferul soldului și achizițiile mai repede.

Cum să aplici pentru un credit fără dobândă

Timp să plătească: Interes gratuit carduri de credit cu perioade lungi de interes 0% pe echilibru transferuri şi achiziţii vă dau timp pentru a achita datoria. Acest lucru vă poate ajuta să gestionați rambursările. Scopul de a achita ceea ce vă datorez înainte de interes gratuit perioada se termină. Sau vi se va percepe dobândă pe ceea ce încă datorez.

Singură rambursare: Interes gratuit carduri de credit vă permit să transfer soldurile de la alte carduri de credit vă permite să pune datoria cardului de credit într-un singur loc. Va trebui doar să facă o rambursare lunară. Acest lucru poate face gestionarea banilor mai ușoară.

Documente necesare în aplicarea pentru un credit cu dobândă 0%

Ia pe prea mult datoria: Interes gratuit carduri de credit poate încuraja să ia pe mai multe datorii decât ar trebui. Împrumuta doar ceea ce vă puteți permite să ramburseze.

Rata dobânzii mare atunci când dobânda gratuit perioada se termină: Când dobânda gratuit perioadele sfârşitul APR va fi mult mai mare. Dacă nu aţi plătit tot ce vă datorez atunci când se termină perioada de interes gratuit, vi se va percepe această rată a dobânzii mai mare. Datoria ta va creşte. Acest lucru poate face achitarea datoriilor mai greu.

Cerințe de aplicare pentru un credit rapid fără dobândă

Comparăm peste 100 de carduri de credit de la toate băncile majore și furnizorii de carduri de credit. Cu toate acestea, noi nu compara toate cardurile de credit, care sunt disponibile în Marea Britanie. Acest lucru se datorează faptului că unii furnizori de card de credit au oferte care sunt disponibile numai exclusiv prin propriul site sau sucursală, sau prin alte site-uri de comparaţie – în acelaşi mod unele carduri de credit sunt disponibile exclusiv prin Uswitch. Există, de asemenea, multe carduri de credit, care sunt disponibile numai pentru oameni în organizaţiile membre şi cluburi.

Avantajele creditelor fără dobândă

Cel mai bun card de credit fără dobândă pentru tine va depinde de circumstanţele personale. Priviți cu atenție perioada fără dobândă – este logic să rambursați integral soldul înainte de sfârșitul perioadei fără dobândă. Asta pentru că odată ce se termină, poate fi pornit pe o rată mai mare a dobânzii.

Exemplu – Credit fără dobândă

Exemplu – Credit fără dobândăAmintiți-vă, plățile lunare minime vor varia în funcție de acordul dvs. și de cât de mult ați cheltuit pe cardul dvs.

Verificați termenii acordului dvs. de credit. Puteți compara oferte de card de credit cu noi. După ce selectaţi afacere carte care cele mai multe apeleaza la tine, vă ’ ll fi trimis la furnizorul de card ’ site-ul unde puteţi completa formularul lor de cerere online. În mod normal, va fi nevoie de câteva detalii simple de la dvs., inclusiv numele complet, locul de muncă și detaliile veniturilor. De obicei, formularul poate fi completat în câteva minute.

Cum este calculată dobânda pentru un credit?

Cardurile de credit fără dobândă vă permit să răspândiți costul unui element pe care l-ați cumpărat în mai multe luni, fără dobândă. Poate doriţi să plătească întreaga datorie înainte de termină perioada fără dobândă convenite, altfel ar putea fi transferat la o rată a dobânzii mai mare.

Cardurile de credit fără dobândă sunt diferite de multe alte carduri, deoarece nu vă percepeți dobândă atunci când le utilizați în perioada fără dobândă. Dar perioada de interes 0% durează doar pentru o sumă fixă de timp, aşa cum se subliniază în contractul de credit.

În concluzie…

Comparați cardurile de credit fără interes

Este mai ușor să găsiți cardul de credit potrivit atunci când comparați oferte pe MoneySuperMarket. Spuneți-ne puțin despre dvs. și situația dvs. financiară și vă vom arăta o listă de carduri de credit fără dobândă – adaptate nevoilor dvs.

Apoi puteţi compara oferte de APR (după perioada fără dobândă se termină), precum şi orice recompense sau stimulente incluse, şi cât de probabil sunteţi să fie acceptate dacă se aplică. Odată ce ați ales cardul de credit pentru care doriți să aplicați, faceți clic pe furnizor și finalizați afacerea.

Dacă furnizorul acceptă cererea dvs., vă va trimite cardul prin poștă. Vor stabili limita de credit şi rata dobânzii (acest lucru nu va fi neapărat rata de publicitate, ca APR trebuie doar să fie oferite la cel puţin 51% de solicitanţi), apoi odată ce vă activaţi cardul va fi gata de utilizare.