Refinantare credite IFN la Banci. Ai restante sau datorii?

Refinantare credite IFN la Banci. Ai restante sau datorii?Dacă aveţi un împrumut care este prea scump sau prea riscant pentru a continua să facă plăţi pe, adesea puteţi refinanţa într-un împrumut mai bine. Situaţia financiară poate fi schimbat deoarece ai împrumutat prima bani, şi mai benefic termeni de împrumut pot fi disponibile pentru tine. Dacă ai un împrumut acasă, auto împrumut sau alte datorii, este în valoare de învăţare despre ceea ce refinanţare este şi ce beneficii şi riscuri se prezintă astfel încât să puteţi potenţial schimbare datoria într-un mod mai uşor de gestionat.

Atunci când are sens să refinanţeze

Dezavantaje potenţiale deoparte, în cel puţin câteva cazuri, este util să ia în considerare un împrumut de refinanţare.

Vei ieși înainte financiar. Face un calcul de break-chiar pentru a determina cât timp va dura pentru economii de refinanţare să depăşească costurile asociate.4 Ce unii proprietari nu reuşesc să ia în considerare atunci când refinanţare este că ar putea dura o lungă perioadă de timp pentru a recupera costurile, şi nu pot fi pregătite să trăiască în proprietate suficient de mult pentru a culege economiile.

Ţi-ai îmbunătăţit scorul de credit. Dacă aţi venit recent dintr-o situaţie financiară dificilă care deteriorat scorul de credit, este posibil să aveţi un împrumut sau două cu o rată ridicată a dobânzii. Poate că ţi-ai pierdut slujba, ai divorţat, ai avut o urgenţă medicală care te-a lăsat îngropat în datorii sau chiar ai depus cererea de faliment. Indiferent de motiv, dacă aţi avut pentru a obţine un împrumut atunci când scorul de credit a fost scăzut, rata dobânzii va reflecta care. Refinanţare atunci când scorul de credit este încă scăzut nu va ajuta finanţelor dumneavoastră. Dar odată ce aţi îmbunătăţit scorul de credit, probabil poate refinanţa aceste împrumuturi la o rată mai mică.

Vrei o casă renovare/plus. Dacă aveţi o mulţime de capital în casa ta, puteţi reinvesti că capital în casa ta pentru a face unele reparaţii de mult necesare sau renova proprietatea cu o cameră de înot, o cameră în plus, sau un alt plus. Presupunând că creditul dvs. este sănătos, puteți face o refinanțare în numerar pentru a tranzacționa capitalul în casa dvs. pentru bani.17

Refinantare credite IFN la Banci. Ai restante sau datorii?Să presupunem că aţi cumpărat o casă pentru 250.000 dolari, şi acum are o valoare de piaţă de 300.000 dolari. Când aţi luat ipoteca, aţi făcut o plată în jos de 50.000 dolari şi le-aţi plătit deoarece un alt 50.000 dolari spre principalul. Acum datorezi 150.000 dolari pe o casa cu o valoare de piaţă de două ori această sumă. Dacă aveţi nevoie de 25.000 dolari pentru reparaţii acasă, ai putea refinanţa ipoteca pentru 175.000 dolari. 150.000 dolari că vă datorez pe ipoteca curent ar fi plătit, extra 25.000 dolari ar fi plătit pentru tine, şi ar avea un nou împrumut payoff suma de 175.000 dolari. În funcţie de ratele dobânzilor disponibile şi termenul de împrumut, aţi putea fi chiar posibilitatea de a reduce plăţile lunare.

Cum să refinanţeze un împrumut

Refinanţare este ca de cumpărături pentru orice împrumut sau ipotecare. În primul rând, avea grijă de orice probleme cu creditul, astfel încât scorul de credit este cât mai mare posibil şi vă calificaţi pentru cele mai mici rate ale dobânzii. Au o idee aproximativă a ratelor şi alţi termeni doriti în împrumut nou. Amintiţi-vă: Aceşti termeni ar trebui să reprezinte o îmbunătăţire pe termenii de împrumut existente. Este util pentru a face o amortizare de împrumut rapid pentru a vedea cum s-ar schimba costurile de interes cu diferite împrumuturi.