Refinantare daca esti in Biroul de Credite 2020. Cu datorii

Refinantare daca esti in Biroul de Credite 2020Sunteţi în căutarea pentru o modalitate de a reduce plăţile lunare şi elibera mai mulţi bani puteţi stivuirea în contul de economii, pune într-un plan de pensionare sau pur şi simplu utilizaţi pentru cheltuielile de trai? O modalitate de a face acest lucru este de refinanţare orice împrumuturi restante la un nou împrumut cu o rată a dobânzii mai mică şi plăţi lunare mai mici. Înainte de a explora această opţiune, cu toate acestea, este important să ştiţi că un împrumut de refinanţare poate avea un efect asupra creditului prin scăderea temporar scorul de credit. Iată ce să ia în considerare atunci când se decide dacă este sau nu să refinanţeze un împrumut.

Cum refinanţare poate reduce scorul de Credit

Refinanţare poate reduce scorul de credit în câteva moduri diferite:

Cec de credit: Când se aplică pentru a refinanţa un împrumut, creditorii va verifica scorul de credit şi istoricul de credit. Aceasta este ceea ce este cunoscut ca o anchetă greu pe raportul de credit şi poate provoca temporar scorul de credit să scadă uşor. Cu toate acestea, banii salvaţi prin refinanţare, mai ales pe un credit ipotecar, de obicei, depăşeşte efectele negative ale unui mic scor de credit dip. Şi după cum vă achita împrumutul nou în timp, scorurile de credit va îmbunătăţi probabil ca urmare a unui istoric de plată puternic.

Mai multe cereri de împrumut: Pentru a găsi cele mai bune condiţii de împrumut atunci când refinanţare, veţi aplica, probabil, mai multe creditorii diferite pentru a vedea care unul vă oferă cea mai mică rată a dobânzii. Pentru a păstra toate aceste anchete greu la doare scorul de credit, asiguraţi-vă că să prezinte toate cererile de împrumut într-o perioadă scurtă de timp. Cele mai multe modele de credit scoring trata anchete de împrumut între o perioadă de 14 zile la 45 de zile ca o anchetă, minimizarea lovit la scorul de credit. Aplicarea pentru împrumuturi diferite pe o perioadă de câteva luni, pe de altă parte, ar putea avea un efect negativ de durată pe scorul de credit.

Refinantare daca esti in Biroul de Credite 2020Închiderea unui cont: Împrumutul pe care îl refinanțați va fi închis, ceea ce poate reduce și scorul dvs. de credit pentru că închideți un cont de credit de lungă durată. Cu toate acestea, unele modele de notare de credit va lua în considerare istoricul de plată pe împrumut închis. Atâta timp cât contul închis a fost închis în stare bună, acest lucru diminuează lovit la scorul de credit. În plus, pe măsură ce plătiți noul împrumut, scorul dvs. de credit ar trebui să se îmbunătățească din nou.

Refinanţarea ipotecare

Dacă sunt refinanţare un credit ipotecar, asiguraţi-vă că veţi continua efectuarea plăţilor pe împrumutul vechi. Odată ce dumneavoastră nou credit ipotecar este aprobat, este uşor pentru a obţine confuz cu privire la ceea ce plăţile sunt datorate, când şi la care creditor.

Creditor nou pot să vă spun că puteţi sări peste plata ultima împrumut vechi, deoarece noul împrumut va achita. Cu toate acestea, în cazul în care noul creditor împrumut payoff soseşte după ultima plată pe ipoteca vechi se datorează, ai putea obţine dinged pentru o întârziere de plată, care afectează negativ scorul de credit. Deoarece este scorul de credit, care este pe linie, este responsabilitatea dumneavoastră pentru a se asigura că plata finală se face la timp.